Juvo Relä

För hemelektronik utan stickkontakt

En Juvo Relä har samma funktion som en Smartplug, med undantaget att den fungerar på lampor, elektronik och andra tillbehör som inte har en stickkontakt. Med Juvo Relä kan du styra dina lampor och övrig teknik från din telefon. Oavsett om du befinner dig på jobbet, hos dina vänner eller på semester så kan du tända eller släcka lampor för att tjuvar ska tro att någon är hemma.

Scenariostyr din relä

Med Juvo Relä kan du ställa in din hemelektronik efter scenarion och dina önskemål. Du kan ställa in dina scenarion utifrån tid, dagar och klockslag, eller utifrån händelser, exempelvis sätt på fläktläge på din värmepump om temperaturen stiger till en viss nivå.

Smart styrning för ditt hem

Juvo Relä finns till för att du ska kunna känna trygghet och ha kontroll över ditt hem. Den finns också till för din bekvämlighet – med en Relä kan du sätta på kaffet från sovrummet och sen se till att den stängs av lagom till att du ska gå till jobbet. Är du orolig över att du inte stängde av strykjärnet eller plattången? Ingen fara, det kan du kontrollera och styra visa Juvos smarta app.

Spara pengar och värdefull energi

Juvo Relä är en bekväm och kostnadseffektiv produkt som hjälper dig att spara pengar och värdefull energi. Genom att ställa in dina scenarion på att exempelvis, lamporna är släckta och värmepumpen går i viloläge när huset är tomt för att sen slås på när du kommer hem från jobbet. På så sätt går ingen onödig energi till spillo.

Se fler produkter för smart hemelektronik