Juvo Smartplug

Ett smart eluttag

Juvo Smartplug kan beskrivas som ett smart eluttag – genom att koppla din belysning eller annan elektronik kan du styra ditt hem från din mobil. Oavsett om du befinner dig på jobbet, hos dina vänner eller på semester så kan du tända eller släcka lampor för att tjuvar ska tro att någon är hemma.

Scenariostyr dina smartplugs

Med Juvo Smartplug kan du ställa in din hemelektronik efter scenarion och dina önskemål. Du kan ställa in dina scenarion utifrån tid, dagar och klockslag, eller utifrån händelser, exempelvis sätt på fläktläge på din värmepump om temperaturen stiger till en viss nivå.

Smart styrning för ditt hem

Juvo Smartplug finns till för att du ska kunna känna trygghet och ha kontroll över ditt hem. Smartplug finns också till för din bekvämlighet – med Smartplug kan du sätta på kaffet från sovrummet och sen se till att den stängs av lagom till att du ska gå till jobbet. Är du orolig över att du inte stängde av strykjärnet eller plattången? Ingen fara, det kan du kontrollera och styra visa Juvos smarta app.

Spara pengar och värdefull energi

Juvo Smartplugs är en bekväm och kostnadseffektiv produkt som hjälper dig att spara pengar och värdefull energi. Genom att ställa in dina scenarion på att exempelvis, lamporna är släckta och värmepumpen går i viloläge när huset är tomt för att sen slås på när du kommer hem från jobbet. På så sätt går ingen onödig energi till spillo.

Se fler produkter för smart hemelektronik