Juvo Vattensensor

Upptäck vattenläckan direkt

En vattenläcka som inte upptäcks kan ge stora och dyra skador för ditt hem. I många fall krävs en omfattande renovering och i värsta fall kan en familj behöva byta bostad under tiden. Ett kriterium för att undvika stora reparationskostnader är därför att upptäcka vattenläckan i tid. Till hjälp finns då Juvo Vattensensor.

Automatisk avstängning av inkommande vatten

Om en vattenläcka skulle ske i ditt hem kommer du att få ett larm skickat till appen i din smartphone. Där blir du informerad om värden och hur mycket vatten som har upptäcks, samt du kan även manuellt stänga av din vattentillförsel. På så sätt kan du agera direkt och minska eller helt undvika stora kostnader för reparation.

Smart lösning vid vattenläcka

Om du skulle drabbas av en vattenläcka i ditt hem så kommer Juvo Vattensensor att skicka en notis till dig och din smartphone. Vid det skedet kan du välja att trycka bort larmet och eller att få förslag på åtgärder. Med Juvos app blir du erbjuden att tillkalla rörmokare för akut service av vattenläcka, du kan välja att bli uppringd för rådgivning eller så kan du välja att skicka en Juvo-rapport med dina värden till oss så kontaktar vi dig med förslag på åtgärder.

Sänk din försäkringspremie

Genom att installera en Juvo Vattensensor får du inte bara ett tryggt och bekvämt larm till ditt hus, du har även en stor chans att få sänkt försäkringspremie. Vattenläckor är dyrt för både husägare och försäkringsbolag, men med Juvo Vattensensor har du stora chanser att upptäcka vattenläckan i tid vilket minskar skadorna på dit hus och då indirekt även dina kostnader.

Se fler produkter för smart säkerhet