Juvo Fuktsensor

Smart kontroll över fukt

Fukt är ett vanligt problem som kan uppkomma mycket snabbt, var tredje villa och mer än vartannat hus med krypgrund visar sig ha fuktproblem. Den kan vara svårt att som husägare avgöra när risken för fukt är hög eller när ditt hem faktiskt har drabbats av mögel. Med Juvo Fuktsensor får du övervakning, kontroll och expertkunskap utan att själv behöva lägga ner mycket tid eller pengar.

Bekvämt och automatiserat hem

Vind och krypgrund är delar av ett hus som inte besöks särskilt ofta, det kan därför bli en mycket dyr historia när fukt eller mögel väl upptäcks. Med Juvo Fuktsensor behöver du inte anlita en dyr experter för att bli kvitt din oro för fukt – Juvo har alltid kontroll och låter dig veta när fukt har upptäckts.

Juvo larmar i tid

Skulle Juvo upptäcka fukt eller risk för fukt kommer du att få notiser skickade till dig om att Juvo har genomfört en mätning med avvikande siffror. I ett sådant skede kan du välja att ignorera larmet eller att bli erbjuden support och lösningar för att åtgärda ditt problem. Vill du bli erbjuden support kan du både få rådgivning och möjligheten att direkt boka tid hos en hantverkare.

Säkert och tryggt inomhusklimat

Med Juvo Fuktsensor kan du vara säker på att du och din familj bor i en trygg miljö och inte riskerar att utsättas för mögel under lång tid, utan att veta om det. Juvo Fuktsensor ger dig trygghet på ett kostnadseffektivt sätt och hjälper dig att hålla koll på viktiga utrymmen som du sällan vistas i.

Se fler produkter för uppvärmning och inomhusklimat