Juvo Koldioxidsensor

Övervaka din luftkvalitét från mobilen

Med Juvo Koldioxidsensor kan du enkelt och bekvämt övervaka din inomhusluft från din smartphone. Du kan granska olika värden för ditt inomhusklimat för att säkerställa att du och dina nära och kära befinner sig i ett hem med hälsosam luft. Med Juvo Koldioxidsensor får du en ökad trygghet på ett smart och bekvämt sätt.

Larmar vid behov

Om dina koldioxidvärden skulle ligga ovanligt högt kommer Juvo Koldioxidsensor att ge dig notiser och varna om att ditt inomhusklimat inte är så bra som det borde vara. Vid ett larm kommer Juvo även att ge förslag på åtgärder som lätt kan ordnas för att förbättra ditt inomhusklimat. Med Juvo kan du känna dig trygg.

Behovsstyr din ventilation

Juvo Koldioxidsensor kan även kompletteras med andra ventilationsstyrningar. Med hjälp av dina värden från Koldioxidmätaren kan Juvo anpassa och styra din ventilation vid behov för att på så sätt förbättra ditt inomhusklimat ytterligare. Med Juvo slipper du manövrera ditt smarta hem från flera olika kontrollenheter eller appar, Juvo ger dig en allt-i-ett lösning!

Vikten av ett bra inomhusklimat

Ventilation är en viktig faktor för att du ska ha en bra luftkvalitet i ditt hem. I många fall handlar dålig ventilation om luft som stannar kvar för länge i huset utan att ersättas med ny och frisk luft. Med en bra luftkvalitet når du inte bara en god hälsa, du för även bort fukt och andra föroreningar från rummet och ditt hem.

Se fler produkter för uppvärmning och inomhusklimat